Vyděrače, který na masérku vytáhl nůž, dopadla zásahovka v kuklách



 21. 11. 2018

Policistům se podařilo dopadnout čtyřiapadesátiletého muže, který ohrožoval nožem masérku. Násilníka dopadla zásahová jednotka i díky svědkům hned druhý den po uveřejnění incidentu. Právě informace médií byla podle policie klíčová. Nyní muži hrozí až osm let za mřížemi.

Nyní má čtyřiapadesátiletý muž na krku trestní stíhání kvůli vydírání. Vše začalo 26. října letošního roku, kdy se objednal k masérce. Když však vstoupil do bytu, kde mu měla svoje služby poskytnout, masérce sdělil že dluží peníze a vytáhl na ni nůž (o případu jsem psali více zde).

„Po zveřejnění informací jsme přijali několik sdělení svědků, díky kterým byla zjištěna identita podezřelého. Muž byl zadržen zásahovou jednotkou moravskoslezské policie včera v podvečer v Ostravě,“ uvedla ve středu mluvčí policie Moravskoslezského kraje Gabriela Pokorná.

„Po shromáždění důkazů zahájil policejní komisař trestní stíhání muže, vyšetřování nyní pokračuje dalšími úkony trestního řízení,“ dodala mluvčí policie. Nyní mu hrozí, že půjde až na osm let do chládku.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: