Kometa nestačila na Oceláře. Prodloužení rozhodl Hrňa po minutě a půl



 16. 11. 2018

Šavlovačku v Třinci rozhodlo až prodloužení. O vítězi rozhodl až sedmý vstřelený gól zápasu, avšak gólů mohlo být ještě víc. Oba týmy totiž nastřelily tyčku.

Kometa na devatenácté kolo zavítala do Třince již se svou novou brankářskou jedničkou. Po odchodu Marka Langhamera do ruského Chabarovsku se na jeho post postavil Karel Vejmelka, který v minulém zápase vychytal svou první letošní nulu.

Po 17 minutách hry se díky přesné střele Tomáše Bartejse od modré dostala Kometa poprvé do těsného vedení. Ještě před tím Peter Mueller nastřelil břevno.

Během dvou minut na začátku druhé části domácí Oceláři skóre otočili. Na góly si vzájemně asistovali Roberts Bukarts a Martin Růžička – 2:1.

Krátce po polovině druhé třetiny bylo vyrovnáno, Lukáš Kašpar potvrdil, že se mu v posledních zápasech střelecky daří – 2:2.

Nicméně boj o to, kdo vstřelí gól jako další pokračoval. Třinec se opět ujal vedení, ale brněnský Holík skóre srovnal.

Za nerozhodného stavu skončil zápas po šedesáti minutách, o vítězi tedy muselo rozhodnout prodloužení. Domácí Růžička nastřelil břevno, to ho však mrzet nemuselo, protože půl minutu po něm rozhodl Erik Hrňa.

Kometa padla na třineckém ledě 4:3 po prodloužení. Na následující tři kola se domů nepodívá. V neděli ji čeká zápas v Hradci Králové, příští sobotu Karlovy Vary a den poté, v neděli Litvínov.

Zato Oceláře nyní čekají tři domácí zápasy v řadě. S Litvínovem, s Hradcem Králové a Vítkovicemi.


Autor: Lucie Pinková

V City.cz publikuji od začátku studia žurnalistiky, tedy od roku 2016. Doposud jsem nejčastěji psala o sportovních tématech, věnuji se ale i zpravodajství, převážně z Brna a Olomouce, z měst, ke kterým mám nejblíž.



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: