První prohra Zbrojovky pod Šustrem. S Třincem padla 2:1



 10. 11. 2018

Po osmi zápasech opět prohra pro Zbrojovku. Z dlouhé série ji vyprovodil domácí Třinec. Hosté hráli od 30. minuty bez Bariše, který viděl červenou kartu.

První půle patnáctého kola druhé fotbalové ligy byla bohatá na karty. Rozhodčí vytáhl celkem tři žluté, hostující Damián Bariš musel po ostrém faulu dokonce odejít do šaten.

Na šanci se čekalo až do poslední minuty poločasu a byla z toho tutovka. Brněnský Robert Bartolomeu však napálil míč pouze do tyče.

V 54. minutě už se nemýlil Ondřej Soukup, který poslal hlavičkou Brno do vedení – 0:1.

Zvýšení na 0:2 si pohlídal třinecký brankář Adamuška skvělým zákrokem proti Magerovi.

A hned na to dovedl domácí k vyrovnání Šimon Šumbera. Po skoro čtvrt hodině na něj navázal a skóre otočil René Dedič – 2:1.

Domácí Třinec nedal Brnu do konce zápasu žádnou šanci na odvrácení první prohry za osm posledních zápasů, naopak se dvakrát ke konci hry snažila zvýšit. První střelu vytěsnil brněnský brankář Dušan Melichárek, druhá zase přelétla bránu od Dedičovy kopačky.

Brno tak padlo v Třinci 2:1 a bylo to poprvé pod trenérem Pavlem Šustrem.


Autor: Lucie Pinková

V City.cz publikuji od začátku studia žurnalistiky, tedy od roku 2016. Doposud jsem nejčastěji psala o sportovních tématech, věnuji se ale i zpravodajství, převážně z Brna a Olomouce, z měst, ke kterým mám nejblíž.



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: