FOTO: Policie hledala seniora z Ostravy, který odešel z domu neznámo kam




/AKTUALIZOVÁNO 14. 8. 2018/ Šestasedmdesátiletého seniora hledala od pondělí policie v Ostravě. Senior odešel o den dříve z domu neznámo kam. Protože však musí brát léky, které si sebou nevzal, byl ohrožen na životě. O den později policisté informovali o jeho nalezení. O stavu muže ale bližší informace policisté neuvedli.

Šestasedmdesátiletý muž odešel v neděli odpoledne ze svého bydliště v Ostravě - Mariánských Horách. Naposledy byl doma spatřen hodinu po nedělním poledni. 

"Pohřešování bylo oznámeno dnes. Vzhledem k aktuálnímu zdravotnímu stavu užívá pohřešovaný léky, které s sebou ale nevzal, je ohrožen na zdraví a životě," uvedla v pondělí večer mluvčí policie v Moravskoslezském kraji Gabriela Pokorná. "Je pravděpodobné, že pohřešovaný může cestovat vlaky," dodala mluvčí policie. 

Muž, když odešel z domova, byl zřejmě oblečen do béžové košile a béžových kalhot, obut do hnědých bot. "Veškeré informace k pohřešovanému přijmeme na lince 158," vyzvala v pondělí mluvčí. 

 O den později se však seniora podařilo nalézt. "Pohřešovaný byl vypátrán policisty," potvrdila v úterý večer bez bližších podrobností mluvčí policie. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: