FOTO: Po čelním střetu s fabií skončilo luxusní BMW na střeše mimo silnici



 15. 07. 2018

Dramaticky vypadal následek čelního střetu dvou aut, u nějž o víkendu zasahovali hasiči na silnici první třídy u Nového Jičína. Naštěstí si však střet vyžádal zranění pouze jedné osoby. A vhod přišly i plyšové hračky, kterými hasiči obdarovali malé účastníky nehody.

Čelní srážka luxusního vozu BMW a fabie uzavřela v sobotu po jedné hodině odpoledne na více než půl hodiny hlavní tah I/48 u Nového Jičína. Vozy se tam srazili v úseku 19,5. kilometru silnice. 

Po srážce skončily oba vozy mimo silnici, ošklivě poničený vůz BMW navíc na střeše.  

Při dopravní nehodě došlo ke zranění pouze jedné osoby. "Dvě děti cestující v jednom z osobních automobilů naštěstí přečkaly střet bez úhony na zdraví a zasahující hasiči je za jejich statečnost odměnili plyšáky," uvedl mluvčí hasičů Moravskoslezského kraje Marek Gašparín. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: