Špunti na vodě odstartují letní kino v Mariánských Horách. Promítat se bude každý pátek




Páteční ostravské projekce v letním kině na dopravním hřišti v Mariánských Horách odstartují 15. června. Jako první jsou na programu Špunti na vodě. O dalších filmech mohou lidé rozhodnout v hlasování.

Teplé letní večery přímo svádí k pobytu v přírodě a společenským aktivitám. Městský obvod Ostrava-Mariánské Hory je chce obyvatelům zpříjemnit. Proto se rozhodl pořádat pravidelné páteční filmové večery. Na novém dopravním hřišti u Základní školy Generála Janka, jehož součástí je i letní kino, budou promítány snímky, které si lidé vyberou v hlasování.

Jako první je na řadě česká komedie Špunti na vodě.

„Tento rodinný film jsme vybrali proto, aby se přišli podívat dospělí i děti zároveň. Komedie s vodáckou tematikou navíc podtrhne přicházející start letních dnů,“ vysvětlovala starostka Liana Janáčková.

Film na příští týden už lidé v hlasování na facebookovém profilu vybrali. V pátek 22. června se budou moct těšit na komedii Všechno nebo nic. O dalších projekcích mohou ještě rozhodnout.

Začátek promítání je plánován na 21.15. Podle starostky Janáčkové se však s postupujícím létem, časnějším stmíváním a chladnějšími večery posune začátek na dřívější hodinu. Městský obvod o tom bude diváky informovat.


Autor: Petr Jindra



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: