VIDEO: Cyklista v Ostravě narazil do zaparkované policejní dodávky a ujel




Kuriózní nehody řeší policisté v Ostravě. Cyklista v Ostravě - Hrabůvce narazil do zaparkované policejní dodávky a pak ujel. Zachytila ho však kamera a nyní ho hledá policie.

Cyklista uháněl po silnici Oráčovou ulicí v Ostravě Hrabůvce, když na chvíli na kole ztratil balanc a bočně narazil do zaparkované policejní dodávky. Nárazem cyklista spadl z kola. Rychle však vstal nasedl na kolo a pokračoval v jízdě dál. 

"Cyklista následně na místě nesetrval a neučinil žádné kroky k prošetření a zadokumentování nehody. Skutkový děj nehody byl zaznamenán kamerovým systémem," uvedl mluvčí policie Moravskoslezského kraje Richard Palát. 

A policie od úterý 24. dubna kdy šest minut po třetí hodině odpolední k nehodě došlo, po cyklistovi pátrají. Uvítali by i případná svědectví od lidí, kteří by jedce na kole poznali. 

"Tímto žádáme samotného cyklistu nebo případné svědky této nehody, kteří by mohli podat jakékoliv informace k jeho totožnosti, nechť nás kontaktují," vyzval mluvčí policie s tím, že je možné informace sdělit na kterékoliv policejní služebně nebo na lince 158. 

 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: