Muže na Opavsku vzala kráva na rohy, pro vážně zraněného letěl vrtulník z Ostravy



 22. 03. 2018

Rozzuřená kráva při dojení zaútočila u obce Hlubočec na Opavsku na čtyřiašedesátiletého muže. Nabrala ho na rohy a odhodila. Muže s vážnými poraněními transportovali zdravotníci vrtulníkem do ostravské fakultní nemocnice.

Kráva na čtyřiašedesátiletého muže ve středu v obci Hlubočec na Opavsku zaútočila při dojení. Po ošetřovateli se ohnala rohy.

"Kráva jej zasáhla hlavou a rohy, přičemž postiženého odhodila. Pacient zůstal při vědomí, utrpěl však poranění hlavy, hrudníku a dolní končetiny," uvedl mluvčí Zdravotnické záchranné služby Moravskoslezského kraje Lukáš Humpl.

Zdravotníci muži podali léky tlumící bolest a připravily muže k transportu. "Letečtí záchranáři jej pak šetrně přepravili na urgentní příjem ostravské Fakultní nemocnice," dodal k případu Humpl. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: