Opilý mladík v Ostravě zastavil dvě tramvaje, pak jim utrhl stěrače




Zvláštní účinky měl alkohol minulý pátek na dvacetiletého mladíka v Ostravě. Ten v opilosti v Mariánských Horách donutil zastavit dvě tramvaje, do kterých pak kopal i tloukl pěstmi. Následně oběma utrhl stěrače předních skel.

Mladík posilněný alkoholem zastavil pár minut po půlnoci dvě tramvaje v Ostravě Mariánských Horách. Ne že by si snad nemohl vybrat, kterým spojem se chce nechat odvézt. Důvod byl přízemnější. Vybral si je jako terč svojí opilecké agrese.

„Do tramvají tloukl a kopal, následně oběma utrhl stěrače předních skel. Když dvacetiletý mladík zahlédl hlídku městské policie, pokusil se z místa rychle odejít,“ uvedl mluvčí ostravských strážníků Michal Maršo.

Vzápětí byl však hlídkou strážníků dostižen. Zasahujícím strážníkům pouze uvedl: „Nic jsem neudělal, co po mně chcete?“.

„Jelikož byl muž pod vlivem alkoholu, nekontroloval své chování a tím bezprostředně ohrožoval sebe a veřejný pořádek bylo rozhodnuto o jeho převozu na protialkoholní záchytnou stanici,“ dodal mluvčí strážníků Maršo.

Tam nadýchal skoro dvě promile alkoholu. Na tramvajích škoda nepřesáhla pět tisíc korun. „Celá událost tak byla strážníky k projednání oznámena příslušnému správnímu orgánu?“ dodal Maršo.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: