Opilá řidička se vracela z vánočního večírku, před zraky strážníků narazila do lampy




Jak zrádné mohou být vánoční večírky se přesvědčila jedenačtyřicetiletá žena v Ostravě. Když se z oslavy svátků vracela domů, "zapomněla" že by neměla řídit, protože předtím pila alkohol. To se jí vymstilo - s autem narazila do pouliční lampy.

Návrat zhruha hodinu před půlnocí z vánočního večírku nevyšel podlepředstav jedenačtyřicetileté ženě. Ta i přesto, že si na večírku neodepřela alkohol, usedla za volant. 

To se jí ale nevyplatilo. Přímo před zraky strážníků s autem narazila v Moravské Ostravě do pouliční lampy. "Strážníci se k místu nehody ihned rozběhli a řidičce nabídli prvotní ošetření. Následně se ukázalo, že 41letá žena řídila pod vlivem alkoholu," uvedl mluvčí městské policie v Ostravě Michal Maršo.

Žena lékařské ošetření odmítla. "Poté strážníkům uvedla, že byla na vánočním večírku a jede domů. Následně přiznala, že vypila více než jednu skleničku vína,"dodal mluvší strážníkl s tím, že dechová zkouška prokázala přítomnost téměř dvou promile alkoholu.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: