VIDEO: Zloděj v podchodu v Ostravě okradl stařenku o peníze, natočila ho kamera



 30. 11. 2017

Čtyřiasedmdesátiletou stařenku okradl zatím neznámý zloděj v podchodu v Ostravě Hrabůvce. Z kapsy kapsy bundy jí sebral peněženku, celkem ženě způsobil škodu zhruba za tisíc korun. V případě dopadení hrozí kapsáři až dva roky vězení.

Že mu nic není svaté dokázal zatím neznámý chmaták, který v podchodu zastávky nedaleko kostela v Ostravě Hrabůvce obral čtyřiasedmdesátiletou stařenku o peněženku, kterou měla v kapse bundy. 

"Muž využil nestřeženého okamžiku a čtyřiasedmdesátileté poškozené z rozepnuté kapsy bundy odcizil peněženku s finanční hotovosti a drobnými písemnostmi. Poškozené způsobil škodu odcizením ve výši tisíc korun," uvedl mluvčí moravskoslezské policie Richard Palát.

Po aktérovi skutku, který se odehrál v sobotu 11. listopadu po osmé hodině ráno, nyní pátrají policisté. Zloděje zachytily kamery. Policisté uvítají svědectví a informace od lidí, kteří by muže na videu poznali na lince 158. 

V případě dopadení a usvědčení mu hrozí až dvouleté vězení. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: