VIDEO: Nechal se zamknout v obchoďáku, se zbožím za víc než čtvrt milionu ale daleko neutekl



 05. 09. 2019

Hra na schovávanou se vyplatila neznámému zloději, který se ukryl na toaletě pro invalidy v ostravském nákupním centru. Tam si počkal, až obchodní dům zavře a pak se vloupal do dvou prodejen. Z jedné z nich si odnesl zboží za více než 270 tisíc korun, daleko se s ním nedostal, uviděl ho totiž hlídač a tak zboží odhodil a utekl. Natočily ho však bezpečnostní kamery i s dalším podezřelým.

Případ se odehrál v noci na přelomu července a srpna. Lapka si v úkrytu na toaletách pro invalidy počkal na okamžik, kdy se obchodní centrum vyprázdní a pak se vydal pro kořist. Vloupal se do dvou uzamčených prodejen. 

"Z jedné odcizil zboží v hodnotě převyšující 270 tisíc korun. Po otevření obchodního centra byl objeven pracovníkem bezpečnostní služby, ale povedlo se mu z místa utéci. Odcizené věci při útěku odhodil," uvedl mluvčí policistů Moravskoslezského kraje Tomáš Vlačiha. 

Policistům však v pátrání napověděly bezpečnostní kamery, které zloděje zachytily ještě s další osobou. 

"Policie tímto žádá veřejnost o jakékoliv informace vedoucí ke ztotožnění neznámých mužů či k objasnění věci, aby kontaktovala policii na kterékoliv služebně nebo na bezplatné lince 158," vyzval mluvčí policie Vlačiha. 


Autor: ( red )



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: