FOTO: Nehoda tří aut v Ostravě zastavila provoz křižovatky, auto skončilo na boku



 11. 09. 2017

Srážka tří osobních aut ochromila v pondělí odpoledne provoz v Ostravě Mariánských Horách na křižovatce Výstavní a Zelené ulice. Jedno z aut skončilo na boku a jeho řidič v nemocnici.

Dvě škodovky a vůz citroen se v pondělí tři čtvrtě hodiny po poledni střetli na křižovatce Výstavní a Zelené ulice v Mariánských Horách. 

"Škoda Fabia skončila na silnici na pravém boku a její zraněný řidič musel být odvezen do nemocnice," uvedl mluvčí hasičů Moravskoslezského kraje Petr Kůdela.

Dalšími dvěma havarovanými vozy byla Škoda Octavia a Citroën C4 Picasso.

"Hasiči zabezpečili havarovaná vozidla před požárem a po zdokumentování nehody odtlačili několik desítek metrů mimo silnici zmiňovanou fabii, když ji předtím bez použití techniky obrátili zpět na kola. Nakonec uklidili střepy na silnici," dodal k pondělnímu zásahu mluvčí hasičů.

Po dobu vyprošťování aut a vyšetřování nehody si karambol vyžádal odklon dopravy, ta byla odkláněna po Výstavní ulici ve směru na Vítkovice do Zelené ulice. Opačný směr byl s opatrností průjezdný. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: