Mladík se ukájel v tramvaji. Čichal při tom k vlasům spolucestující i se jí dotýkal



 22. 01. 2018

Čtyřiadvacetiletý muž si při jízdě tramvají v Ostravě sedl si na vyvýšené sedadlo a začal masturbovat. Dotýkal se i ženy před sebou a čichal k jejím vlasům. Jeho chování zastavil až řidič tramvaje, který ho z vozu vykázal. Policie nyní hledá svědky.

Při jízdě tramvají číslo 11 se minulý týden cestujícím naskytla nepříjemná podívaná. Čtyřiadvacetiletý muž se nebál obnažit svůj penis a začít masturbovat. K ukájení mu pomohly dotyky na cizí ženě a čichání k jejím vlasům.

"Při jízdě tramvají číslo 11 ze zastávky Prostorná v Ostravě-Mariánských Horách do zastávky Nádraží Vítkovice v Ostravě-Vítkovicích nejprve seděl za cestující na vyvýšeném sedadle, obnažit penis a měl masturbovat. Ženy, sedící před ním, se měl opakovaně dotýkat a čichat k jejím vlasům. Posléze si měl přesednout na sedadlo v úrovni cestující ženy a znovu skrytě masturbovat," uvedla mluvčí moravskoslezské policie Gabriela Holčáková.

Celý incident se stal 12. ledna kolem čtvrté hodiny ráno. Policie nyní hledají svědky. "Policisté hledají ženu dlouhých vlasů, v době události měla vlasy staženy do culíku, která cestovala s podezřelým. Žena při jízdě věnovala svou pozornost i svému mobilnímu telefonu," oznámila mluvčí.

Žena měla sedět před obnaženým mužem a jeho ukájení si nevšimnout. Podle Holčákové však viděla, jak byl muž vykázán z tramvaje a s řidičem o tom krátce promluvit.

"Žádáme však také případné další osoby, které byly svědky popsaných praktik podezřelého na veřejnosti a dosud nekontaktovaly policisty, aby tak učinily na lince 158. Pachateli předmětného jednání hrozí trest odnětí svobody až na tři léta," dokončila mluvčí.


Autor: Aneta Hrdličková



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: