Agresor v Ostravě kopl sedmnáctiletou dívku do hlavy. Chtěl jí vzít kabelku



 12. 01. 2018

Zatím neznámý muž se v Ostravě pokusil ukradnout sedmnáctileté dívce kabelku. A to dost nevybíravým způsobem. Když si slečna statečně svůj majetek ubránila, skolil ji na zem, kopl do hlavy a tahal za vlasy. Nakonec utekl bez kabelky. Policie po něm nyní pátrá.

O loupež se neznámý muž pokusil v neděli o půl osmé večer. Násilím chtěl ukradnout sedmnáctileté dívce kabelku. Nejspíš ale nečekal, že se bude dívka statečně a nakonec také úspěšně bránit.

"Muž se měl s obětí o kabelku přetahovat, násilí bylo tak značné, že při zápasu dívku povalil na zem a oběť kopl do hlavy. Násilí gradovalo taháním za vlasy," uvedla vrchní komisařka moravskoslezské policie Gabriela Holčáková.

Dívka i přes tvrdou ránu kabelku udržela ve své ruce, přitom volala o pomoc. Muž se nakonec vzdal a bez kořisti utekl. Statečnou bojovnici poté musel ošetřit lékař.

"K objasnění okolnosti události jsme zahájili úkony trestního řízení pro zvlášť závažný zločin loupeže. Pachateli hrozí trest odnětí svobody až na deset let," doplnila komisařka.


Autor: Aneta Hrdličková



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: