Místo nařízeného domácího vězení onanoval v parku, kde vyděsil školačku



 11. 10. 2017

Šestapadesátiletý muž je nepolepšitelný. Přestože měl soudem nařízeno domácí vězení, vydal se do jednoho z ostravských parků, kde se uspokojoval. Viděla ho čtrnáctiletá dívka, která se lekla a utekla. Muž je ve vazbě a hrozí mu až tři roky vězení.

Přestože byl šestapadesátiletý muž už dříve potrestán za podobné skutky k domácímu vězení a ochranné léčbě, nedal si říct.

Místo toho, aby respektoval trest, vydal se v první říjnovou středu kolem třetí hodiny odpoledne ven, do jednoho z ostravských parků.

 "Na přístupném místě se obnažen uspokojoval masturbací. To spatřila i čtrnáctiletá žákyně, která se vracela ze školy. Dítě se leklo a z místa uteklo," uvedla mluvčí policie Moravskoslezského kraje Gabriela Holčáková.

Když poté policisté muže vypátrali přiznal se a odůvodnil své chování vlivem alkoholu. 

Policisté podali návrhu na vzetí obviněného do vazby, přičemž soud muže do vazby vzal. "Aktuálně  muži hrozí další trest odnětí svobody až na tři léta," dodala Holčáková. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: