Soutěžili jsme o vstupenky na ostravský Garden Food Festival 2018!



Do Ostravy se po roce vrací Garden Food Festival. Přehlídka špičkového jídla a pití pod širým nebem se opět zabydlí v Dolních Vítkovicích, tentokrát 5. a 6. května. Asi největším lákadlem bude sportovně kuchařský souboj dvou vyhlášených kuchařů.

Na návštěvníky čekají regionální i zahraniční speciality. Na Garden Food Festivalu si přijdou na své milovníci vybraných delikates, ale i příznivci tradiční české kuchyně.

Budou mít možnost mimo jiné ochutnat exotické pokrmy, autentickou vietnamskou kuchyni, speciality ze Srí Lanky, argentinské hovězí maso upravené na mnoho způsobů, hmyzí delikatesy, lanýže, ústřice, foie gras a další speciality z jater kachen a hus, farmářské a regionální produkty, destiláty, tuzemská i zahraniční vína či piva z minipivovarů. Nebude scházet pekelně pálivá chilli show.

Pokud jste chtěli ochutnat vybrané lahůdky od nejlepších lokálních restaurací a poznat pokrmy špičkových tuzemských šéfkuchařů i netradiční delikatesy, mohli jste se zúčastnit soutěže o tři páry vstupenek. Stačilo správně odpovědět na níže položenou otázku a mít štěstí při losování. 

Soutěžní otázka zněla: Jaký sportovně kuchařský duel se v Ostravě na Garden Food Festivalu odehraje?

Správná odpověď byla: "sparťan" Punčochář versus "baníkovec" Kašpárek.

Uzávěrka soutěže byla ve středu 2. května 2018 v 11 hodin dopoledne.  Výherci se stali: Martina Staniševská, Lukáš Dvouletý a Martulinekk

Výhercům gratulujeme a informace o převzetí výhry zasíláme e-mailem.



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: