Opilec ničil tramvaj, na řidičku byl sprostý. Se třemi promile skončil na záchytce



 16. 11. 2017

Zvláštní chování při své cestě ostravskou tramvají devětadvacetiletý opilec, jenž si svůj vztek začal vybíjet na jejím vybavení. Na konečné zastávce odmítl vystoupit a rozbil skleněnou přepážku. Řidička tramvaje tvrdila, že na ní byl agresivní, sprostý a cestou popíjel alkohol.

Nepříjemný zážitek zažili cestující MHD v Ostravě-Porubě, které převážela tramvaj pár minut před třiadvacátou hodinou v Ostravě-Porubě. Devětadvacetiletý opilec po cestě na konečnou zastávku popíjel alkohol a odmítal vystoupit.

„Byl vulgární a nakonec rozbil jednu ze skleněných přepážek. Řidička tramvaje strážníkům potvrdila, že muž popíjel alkohol. Když jej na konečné požádala, aby vystoupil, začal ji slovně napadat,“ řekl mluvčí ostravských strážníků Michal Maršo.

Dechová zkouška u muže potvrdila tři promile alkoholu, strážníci ho kvůli jeho agresivnímu chovaní převezli na záchytku.

„Pracovník dopravního podniku následně odhadl, že škoda nepřesáhla hranici pěti tisíc korun. Událost tak byla předána příslušnému správnímu orgánu k projednání,“ dodal mluvčí.


Autor: Lukáš Vaňkát



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: