Hasiči vybrali dvě desítky pytlů oblečení i hraček, sbírka půjde do "sekáčů" pro potřebné



 02. 11. 2017

Na dvě desítky pytlů s ošacením i hračkami vybrali hasiči z Moravskoslezského kraje mezi sebou a svými blízkými. Sbírka poputuje do sedmi dobročinných second handů v Ostravě.

Dvě desítky pytlů, naplněných použitými, ale zachovalými oděvy, obuví a hračkami pro děti i další potřebné, vybrali mezi sebou profesionální hasiči v Moravskoslezském kraji za jediný měsíc.

Sbírku předali v Ostravě zástupcům dobročinné společnosti Moment ČR, která podobné sbírky oděvů, jraček ale i počítačů a dalších předmětů organizuje už pět let. Sbírka od hasičů poputuje do sedmi dobročinných second handů v Ostravě.

"Výtěžek z prodeje podporuje čtyři neziskové organizace - Stacionář Žebřík, Kola pro Afriku, Mobilní hospic Ondrášek a Save Elephants," uvedl mluvčí hasičů Moravskoslezského kraje Petr Kůdela.

Podobnou sbírku připravili profesionální hasiči už loni na podzim.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: