FOTO: Hasiči si to rozdali v ping pongu. Nejlepší byli Jihočeši, zastínili i Slováky



 21. 10. 2017

Tříčlenný tým stolních tenistů z Jižních Čech, nazvaný Jihočeši, se stal vítězem republikového přeboru hasičů, který se konal v Ostravě. Jihočeští hasiči uspěli v konkurenci devíti týmů i reprezentačního výběru Slovenska.

Týmy profesionálních hasičů se utkaly ve dvouhrách a čtyřhrách ve dvou základních skupinách po pěti týmech. Jejich vítězové se pak utkali o celkové prvenství, druzí ze skupin o bronz. Každý duel mezi dvěma týmy končil dosažením čtyř vítězství. 

A na první příčku republikového přeboru hasičů se probojoval ihasiči z jihu Čech. Za sebou nechali devět dalších týmů z Česka i slovenský reprezentační tým. 

"Ten obsadil celkové druhé místo, bronz bral tým z Ústí nad Labem," uvedl mluvčí hasičů v Moravskoslezském kraji Petr Kůdela.

Republikové turnaje či přebory hasičů ve stolním tenise se konají vždy jednou ročně, každý druhý rok je střídá republikové mistrovství.

"To se bude konat příští rok na podzim - zřejmě opět v Ostravě, kde se tyto turnaj či šampionáty konají už 22 let za sebou," dodal mluvčí Kůdela.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: