Řidič autobusu přehlédl vystupující stařenku a rozjel se. Způsobil jí vážná poranění



 09. 10. 2017

Sedmaosmdesátiletá žena utrpěla vážná poranění poté, kdy chtěla vystoupit z autobusu. Řidič ji však pravděpodobně přehlédl a rozjel se. Policie případ vyšetřuje jako ublížení na zdraví z nedbalosti, viníkovi hrozí čtyři roky vězení.

Případ se odehrál v sobotu v Ostravě. Když chtěli cestující na jedné ze zastávek z autobusu vystoupit, šofér pravděpodobně přehlédl sedmaosmdesátiletou vystupující ženu, zavřel dveře a rozjel se. 

"Z dosud zjištěných informací vyplývá, že z autobusu vystupovali cestující na zastávce, následně se měl řidič rozjet. Zřejmě přehlédl z autobusu vystupující ženu, načež mělo dojít k jejímu zachycení," uvedla mluvčí policie Moravskoslezského kraje Gabriela Holčáková.

Žena utrpěla vážná poranění, jejichž léčení pravděpodobně přesáhne dobu šesti týdnů.

Policisté případ vyšetřují jako těžké ublížení na zdraví z nedbalosti. "Pachateli skutku tak hrozí trest odnětí svobody až na čtyři léta," dodala mluvčí policie Holčáková.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: