Cestující v MHD zaútočila nůžkami proti ženě s dítětem, pomohl řidič i cestující



 03. 10. 2017

Dvaatřicetiletá žena zaútočila v autobusu ostravské MHD nůžkami proti jiné cestující s dítětem v kočárku. Útočnici pomohl zpacifikovat další z cestujících i řidič autobusu. Nebezpečná žena byla hospitalizovaná na psychiatrii. Policie nyní hledá svědky případu.

K vyhrocenému incidentu došlo v pondělí asi deset minut po třetí hodině odpolední. V autobusu ostravské MHD zaútočila u křižovatky Horní a Plzeňské ulice dvaatřicetiletá žena na devětadvacetiletou cestující s dítětem a kočárkem. Nejprve slovně, pak však rozlícená žena vytáhla i nůžky.

"Vůči ženě měla manipulovat s nůžkami a opakovaně na ni útočit," uvedla mluvčí policie Moravskoslezského kraje Gabriela Holčáková.

Oběti v obraně pomohl další cestující i řidič autobusu. "Dvaatřicetiletá žena, která měla útočit, byla zpacifikována cestujícím a řidičem," dodala k případu mluvčí policie.

Nebezpečná žena pak zamířila na psychiatrii, její stav si vyžádal hospitalizaci. 

A policisté nyní hledají svědky případu, kteři by pomohl objasnit, co se vlastně stalo. Ti mohou kontaktovat linku 158.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: