FOTO: Požár dřevostavby v Ostravě nadělal škodu za deset milionů



 02. 10. 2017

Požár rodinného domu zalarmoval v noci na pondělí ostravské hasiče. Dvoupatrová dřevostavba vzplála v podkroví, škoda dosáhla deseti milion korun. Požár se obešel bez zranění.

Dvoupatrovou montovanou dřevostavbu rodinného domu v Ostravě-Krásném Poli zachvátil noční požár, škody se vyšplhaly na deset milionů korun. K požáru vyjížděli hasiči v pondělí po třetí hodině ráno. 

"Už při příjezdu hasičů hořela celá sedlová střecha deset let staré dřevostavby rodinného domku ve tvaru písmene L," uvedl mluvčí hasičů Moravskoslezského kraje Petr Kůdela. 

Obyvatelku domu v noci probudil praskot v podkroví. "Stačila včas vyběhnout, nikdo jiný zde v noci z neděle na pondělí nespal," dodal mluvčí hasičů. 

Hasiči dostali oheň pod kontrolu asi za hodinu, když hasili i shora - pomocí automobilové plošiny. "Vedle toho se zaměřili na ochranu okolních budov před požárem. Uhašeno měli za další hodinu a půl," řekl mluvčí hasičů. 

Předběžná škoda byla odhadnuta na deset milionů korun. "Příčina vzniku požáru je v šetření," dodal Kůdela.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: