Zloděj vyčkával v MHD na signál. Pak sebral cestujícím co se dalo a utekl



 30. 09. 2017

Čtyřiadvacetiletý mladík si vypracoval svou taktiku na lehké, leč nezákonné obohacení. V ostravské MHD si vždy počkal na otevření dveří či na signál jejich zavření, sebral cestujícím mobil nebo řetízek a utekl. Teď mu hrozí až tři roky vězení.

Mobily i řetízky bral v ostravské MHD čtyřiadvacetiletý zloděj. Ten vždy vyčkal na otevření, nebo signalizaci zavření dveří, sebral cestujícím řetízek či mobil a utekl. 

Od konce července do 22. září takto kradl dvakrát  na ulici 28. října a jednou v Nádražní ulici v Ostravě.

"Už v červenci byl odsouzen pro krádež k trestu obecně prospěšných prací, které dosud nevykonal," uvedla mluvčí policie Moravskoslezského kraje Gabriela Holčáková.

Celkově byla škoda způsobená zlodějem vyčíslená na osm a půl tisíce korun. Po dopadení soud vyhověl návrhu na vzetí muže do vazby a hrozí mu vězení až na tři roky. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: