FOTO: Řidička v rapidu se v Ostravě srazila s tramvají, skončila v nemocnici



 02. 09. 2017

Srážka osobního auta s tramvají zastavila provoz na tramvajové trati v Ostravě - Porubě. Hasiči museli z auta vyprostit zraněnou řidičku, skončila v nemocnici.

K nehodě osobního vozu s tramvají došlo v ulici 17. listopadu v Ostravě Porubě v pátek krátce před pátou hodinou večer. Zraněnou řidičku osobního auta museli hasiči vyprostit odtlačit rapid mimo silnici.

"Hasiči postavili zástěnu a vyprostili zraněnou řidičku. Té nejprve nasadili krční límec a položili na páteřní desku, a to otevřenými zadními, pátými dveřmi, uvedl mluvčí hasičů Moravskoslezského kraje Petr Kůdela.

 "V tramvaji nebyl zraněn nikdo," dodal mluvčí hasičů.

V havarovaném autě hasiči ještě odpojili autobaterii a zabezpečili airbagy proti uvolnění. "Po zdokumentování hasiči místo nehody uklidili od střepů a částí osobního auta, z něhož nevytekly žádné provozní kapaliny," dodal k nehodě mluvčí. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: