FOTO: Šofér se třemi promile jel Ostravou v autě bez pneumatiky. Nemá ani řidičák



 29. 08. 2017

Sedmačtyřicetiletý šofér, který ani nevlastní řidičák, se vydal Ostravou v autě bez pneumatiky na předním kole. Když ho policie zastavila, nadýchal navíc 2,9 promile.

Téměř se třemi promile usedl v neděli po desáté hodině večer za volant škodovky sedmačtyřicetiletý muž a vydal se do ulic moravskoslezské metropole. A při jíždě mu ani nevadilo, že na pravém předním kole měl jen zbytky pneumatiky. 

Policisté se za řidičem vydali a vůz zastavili.

"Při kontrole policisté zjistili, že 47letý muž nevlastní řidičské oprávnění. Orientační dechová zkouška vykázala pozitivní hodnotu, přesahující 2,9 promile alkoholu," uvedla mluvčí policie Moravskoslezského kraje Gabriela Holčáková.

Řidič se pak i přiznal, že alkohol skutečně před jízdou pil a že pneumatiku poškodil až při jíždě v opilosti. Po vystřízlivění si muž vyslechl podezření z ohrožení pod vlivem návykové látky. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: