"Do dvaceti minut bouchne bar v Ostravě," oznámil anonym. Hrozí mu 2 roky



 28. 08. 2017

Za šíření poplašné zprávy si může jít na dva roky posedět do vězení třicetiletý muž, který o víkendu po telefonu oznámil, že do dvaceti minut bouchne bar v Ostravě. Policisté však záhy volajícího dopadli.

Podivnou víkendovou zábavu si zvolil třicetiletý muž z Ostravska, když v sobotu ráno po telefonu anonymně oznámil, že do dvaceti minut bouchne bar v Ostravě.

"Z uvedeného skutku je podezřelý třicetiletý muž z Ostravska. Muž byl však v krátké době vypátrán. Prohlídka předmětného baru žádné nebezpeční neodhalila," uvedl mluvčí policie Moravskoslezského kraje Richard Palát. 

Po dopadení volajícího mu policisté naměřili dvě promile alkoholu. "Podezřelý se ke skutku doznal. K motivu měl uvést, že nebyl spokojen s vyřízením jeho předchozího oznámení, které telefonicky učinil," dodal mluvcčí policie.

Anonymovi nyní hrozí až dva roky vězení za šíření poplašné zprávy.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: