V Bohumínské ulici v Ostravě zemřel motorkář, policie hledá svědky



 21. 08. 2017

Tragická dopravní nehoda se odehrála před pondělním polednem v Bohumínské ulici v Ostravě. Motorkář tam po kolizi s řidičkou vozu Hyundai utrpěl zranění, kterým podlehl. Policie nyní hledá svědky tragické události.

Život třiačtyřicetiletého motorkáře si vyžádala v pondělí před polednem dopravní nehoda v Bohumínské ulici v Ostravě. 

Do šesti minut od nahlášení nehody byli na místě záchranáři. Motorkáři však už nedokázali pomoci.

"Třiačtyřicetiletý muž, který na motocyklu cestoval, zůstal po pádu stroje ležet na vozovce bez známek života. Utrpěl mnohočetná poranění hlavy, která byla neslučitelná se životem, a podlehl jim ještě před příjezdem záchranářů. Zasahující lékař tak mohl již pouze konstatovat smrt postiženého," uvedl mluvčí Zdravotnické záchranné služby Moravskoslezského kraje Lukáš Humpl.    

"Účast na dopravní nehodě měla řidička, ročník 1976 vozu značky Hyundai," řekl mluvčí policie Moravskoslezského kraje Richard Palát. Policisté však nevylučují, že na průběhu nehody se promítli i jiní účastníci provozu. 

"Příčina nehody je věcí dalšího prověřování," dodal mluvčí policie. 

A policie nyní hledá svědky, kteří by pomohli příčinu nehody ozřejmit. "Uvítáme informace svědků, ti se mohou přihlásit na kterékoliv služebně nebo na bezplatné lince 158," dodal mluvčí policie.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: