Čtyřletá dívka vypadla z okna ve třetím patře, ke zraněné letěl vrtulník z Ostravy



 19. 08. 2017

Čtyřletá dívka vypadla z okna ve třetím patře v Jablunkově na Frýdecko-Místecku. Dívka utrpěla vážná zranění, vrtulník ji dopravil na urgentní příjem do ostravské Fakultní nemocnice.

Pád z okna ve třetím patře domu v Jablunkově na Frýdecko-Místecku skončil v pátek v podvečer vážným poraněním čtyřleté dívky.

"V době příjezdu u ní posádky zdravotnické záchranné služby zjistily poruchu vědomí a vícečetná poranění hlavy, hrudníku a dolní končetiny, ohrožující její život," uvedl mluvčí záchranářů Moravskoslezského kraje Lukáš Humpl.

Zdravotníci proto dívku zajistili krčním límcem a uložili do vakuové matrace. "Lékař musel provést intubaci dýchacích a převést dítě na přístrojem řízenou ventilaci. Po poskytnuté přednemocniční neodkladné péči bylo dítě letecky přepraveno na urgentní příjem ostravské Fakultní nemocnice," dodal mluvčí záchranářů.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: