K nehodě několika aut u Ostravy letěl vrtulník. Jeden muž ji nepřežil



 11. 05. 2017

Tragická dopravní nehoda se odehrála ve čtvrtek ráno nedaleko Ostravy. Mezi Klimkovicemi a Josefovicemi se střetlo několik osobních aut a náklaďák. K nehodě letěl vrtulník záchranářů. Jednapadesátiletý muž však nehodu nepřežil.

K tragické dopravní nehodě došlo ve čtvrtek před sedmou hodinou ráno. Po srážce několika osobních a nákladního auta zůstal jednapadesátiletý muž zaklíněn v jednom z vozů. 

"Po vyproštění nejevil žádné známky života a zasahující lékař u něj zjistil mnohočetná poranění, jimž po nehodě na místě podlehl. Záchranáři již postiženému nemohli nijak pomoci," uvedl mluvčí zdravotnické záchrané služby Moravskoslezského kraje Lukáš Humpl.

K nehodě vzlétl i záchranářský vrtulník.

"Šestatřicetiletá žena a osmadvacetiletý muž byli lehce zraněni v oblasti končetin a po poskytnutém ošetření sanitním vozidlem transportováni na traumatologickou ambulanci Fakultní nemocnice v Ostravě," dodal mluvčí záchranářů.

"Další dvě účastnice nehody, ženy středního věku, byly prohlédnuty lékařem, ale jejich stav nevyžadoval další ošetření ve zdravotnickém zařízení a mohly být ponechány na místě události," dodal Humpl.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: