VIDEO: Zloděj ukradl v ostravském bazaru prsteny za 50 tisíc, hrozí mu 5 let



 06. 09. 2017

Plato s prsteny ze zlatého a bílého kovu za padesát tisíc korun si odnesl zatím neznámý zloděj z ostravského bazaru. Po zloději pátrá policie, hrozí mu až pět let vězení.

Případ se odehrál ve středu 19. července, kdy do ostravského bazaru vstoupil zatím neznámý muž. Jeho cílem ale nebylo ani koupit, ani prodat, ale krást. 

Zhruba ve třičtvrtě na jedenáct dopoledne využil nestřeženého okamžiku, uvolnil západku a vytáhl šuplík s vystaveným zbožím ve vitríně. 

"Následně odcizil zde uložené plato s dosud nezjištěným množstvím prstenů ze zlatého a bílého kovu. Poškozené společnosti způsobil škodu odcizením v současné době vyčíslenou na částku padesát tisíc korun," uvedl mluvčí policie Moravskoslezského kraje Richard Palát.

Zloděje však nedaleko od místa činu zachytily kamery a hledá ho policie. Policisté uvitají informace vedoucí k dopadení hledaného na kterékoliv policejní služebně, nebo na lince 158.

V případě dopadení hrozí muži za krádež až pětiletý trest odnětí svobody. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: