Když v noci upadl, dostal pěstí a přišel o mobil. Zloděje už dopadla policie



 04. 09. 2017

Ostravští policisté dopadli zloděje, který v únoru letošního roku využil chvilky a okradl muže, jenž uklouzl na náledí. Čtyřiačtyřicetiletému cizinci nyní hrozí až deset let.

Policistům se podařilo dopadnou zloděje, který využil okamžiku a okradl muže, když uklouzl na náledí. Nejprve ho udeřil pěstí, pak mu sebral mobil a utekl (o případu jsme psali zde). 

Policisté po zloději pátrali několik měsíců, kdy uveřejnili i videa, zachycující hledaného muže. Jak se ukázalo, přepadení měl na svědomí čyřiačtyřicetiletý cizinec. 

Ten si už za pomoci tlumočníka vyslechl obvinění. 

"Pachateli skutku loupeže hrozí trest odnětí svobody až na deset let," potvrdila v první zářijovou  sobotu odpoledne mluvčí policistů Moravskoslezského kraje Gabriela Holčáková. 

Čtyřiačtyřicetiletý cizinec si vyhlédl šestadvacetiletého mladíka, který se nad ránem 3. února vracel z baru. Když mladý muž vystoupil z tramvaje, uklouzl na náledí. 

Cizinec neváhal a přiskočil k němu. Strhla se potyčka, kterou cizinec ukončil ranou pěstí do obličeje, pak napadenému sebral mobil a utekl. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: