FOTO: Policisté hledají auto, ze kterého vystoupil muž, jenž se pokusil o znásilnění




Kriminalisté zjistili v případu, kdy se neznámý agresor pokusil znásilnit šestadvacetiletou dívku, nové poznatky, které je navedli na stopu podezřelého. Do hledáčku policistů se dostala posádka auta tmavé barvy.

Policisté mají další indicie, které by mohly vést k dopadní muže, jenž se pokusil v Ostravě znásilnit šestadvacetiletou dívku. Ta se však nedala a muže podrápala v obličeji (psali jsme zde)

"Automobil přijel pár minut před půlnocí ve čtvrtek 25. května po ulici Mariánskohorské ve směru od části Přívoz na ostravskou křižovatku ulic Mariánskohorská – Opavská - 28. října, zařadil se do pravého jízdního pruhu," řekla mluvčí policistů Moravskoslezského kraje Gabriela Holčáková.

Zatímco řidič čekal na semaforu na zelenou, kolem 23.57 z místa spolujezdce vystoupil podezřelý agresor. Neznámý muž poté nastoupil předními dveřmi na tramvajové zastávce Nová Ves Vodárna ve směru na Porubu do tramvaje číslo 4. 

"Opakuji také zásadní fakt, že muže v oděvu asi potřísněném krví a zraněného v obličeji, si mohli všimnout po skutku také další svědci. Jakékoli informace k události přijmeme na lince 158," dodala mluvčí.

Čtěte také: Policisté hledají muže, který se v Ostravě pokusil znásilnit ženu, podrápala mu obličej


Autor: Lukáš Vaňkát



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: