Patnáctiletého chlapce v Paskově zavalil vysokozdvižný vozík. Zraněním podlehl



 17. 07. 2017

V průmyslovém areálu v Paskově nedaleko Ostravy v neděli v podvečer zavalil patnáctiletého hocha vysokozdvižný vozík. Na místo nehody letěl vrtulník letecké záchranné služby. Chlapci však už nebylo pomoci.

V neděli čtvrt hodiny po sedmnácté hodině vyjeli záchranáři do Paskova, protože tam patnáctiletého chlapce v tamním průmyslovém areálu zavalil vysokozdvižný vozík.

"Urtpěl vážná poranění hlavy a v okamžiku příjezdu záchranářů už nejevil žádné známky života," uvedl mluvčí zdravotnické záchrané služby Moravskoslezského kraje Lukáš Humpl.

První pomoc mladíkovi poskytli svědci. "Zíchranáři bojovali o jeho život rozšířenou resuscitací. Veškerá snaha však byla marná. Poranění, jež postižený utrpěl, byla smrtelná a chlapec jim na místě podlehl," dodal Humpl.     


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: