FOTO: Auto se srazilo s tramvají a skončilo mezi kolejemi, hasiči ho odtlačili pryč



 17. 05. 2017

U kina Luna v Ostravě shlédli náhodní kolemjdoucí nečekané představení. Hasiči totiž vyprošťovali auto, které po srážce s tramvají zůstalo uvězněno v kolejišti. Šofér fabie vyvázl jen s lehkým zraněním a šokem. Doprava byla na chvíli omezená.

Na čtvrt hodiny vyřadila v úterý odpoledne tramvajový provoz srážka auta s tramvají na křižovatce v ulicích Výškovická a Kosmonautů.

„Hasiči se ujistili o zdravotním stavu řidiče z havarovaného vozidla, které stálo v mezeře mezi kolejemi těsně vedle tramvaje číslo patnáct. Dále se pátrali, jestli neunikají žádné provozní kapaliny,“ řekl mluvčí hasičů Moravskoslezského kraje Petr Kůdela.

Hasiči museli při vyprošťování použili i svou sílu. „Silnýma rukama fabii nazvedli na povrch silnice a pak ji rychle odtlačili na veřejné parkoviště před kostelem,“ poznamenal mluvčí.

Nehoda znepříjemnila ostatním řidičům průjezd městem. "Doprava ze Zábřehu do Výškovic byla během zásahu hasičů svedena do jednoho pruhu. Tramvajová doprava obnovena zhruba během čtvrthodiny po příjezdu hasičů," dodal mluvčí.


Autor: Lukáš Vaňkát



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: