FOTO: Šoféra zaujala nehoda v protisměru, pak otočil auto na střechu



 24. 08. 2017

Pětapadesátiletého šoféra zaujala nehoda v protisměru natolik, že sám přehlédl felicii odstavenou jiným řidičem, který přispěchal k první nehodě na pomoc. Nepozorný šofér po nárazu otočil svůj vůz na střechu a skončil v nemocnici.

K docela kuriózní nehodě došlo ve čtvrtek ráno ve Slezské ulici v Orlové. Dvaapadesátiletý řidič tam u krajnice zastavil svou felicii a šel pomoci jinému šoférovi v protisměru, který měl na autě poruchu.

Mezitím kolem projížděl ve směru na Petřvald pětapadesátiletý muž za volantem Volkswagenu Tiguan. 

Nehoda v protisměru ho však zaujala natolik, že přehlédl felicii zaparkovanou před ním a narazil do ní. 

"Do stojícího vozidla narazil tak silně, že Tiguan po nárazu převrátil na střechu," uvedla mluvčí policie v Moravskoslezském kraji Zlatuše Viačková.

Šofér byl po nehodě převezen do orlovské nemocnice. "Dechová zkouška byla u řidiče negativní. Škoda na vozidlech je zatím vyčíslena na 220 tisíc korun. V dalším vyšetřování míry zavinění účastníků nehody šetří policisté dopravního inspektorátu," dodala mluvčí policie.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: